GÜZEL BİR KORU İÇİN ÇALIŞTIK

GÜZEL BİR KORU İÇİN ÇALIŞTIK

20 Eylül 2017

Proje aşamasından başlayarak bitirilene kadar tamamen belediyemizin kendi öz kaynakları ile yaptığı eserlerin açılışını,her aşamasında en az fedakar belediye personelimiz kadar emeği olan Yalova Millet Vekilimiz Sn.Muharrem İNCE ile beraber yaptık.

Sizlere hizmet etmenin bahtiyarlığını tüm ömrümüz boyunca yaşayacak olan bizler için Botanik patkımız,Kent parkımız ve Sahil yürüyüş yolumuz elbette iftihar vesilesidir ancak hiçbiri geçtiğimiz ay içerisinde melek olarak ebediyete uğurladığımız Eylül Umutlu kızımızın adını verdiğimiz halı saha ve yine 2 yıl önce aniden aramızdan ayrılan kardeşimiz Ülkü Geçkin'in adını taşıyan Amfi Tiyatro ve park alanı kadar gönlümüzü dolduramamıştır.Gül ve çiçek Beldesi Koru'nun en güzel iki gül'ünün ebedi hatırasına armağan ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olması dileği ile..